Søknaden må inneholde:

Unik mulighet

Team mountain race

Vi i Åsnes vil velge ut to heldige kandidater, som får anledning til å delta under årets Expedition Amundsen 25.-28. Februar. Kanskje kan det bli deg ?

Åsnes syns det var en spennende tanke å utfordre alle i næringslivet som trener knallhardt til Birken, eller andre tøffe langløp innen ski/sykkel. Vi ønsker å utfordre de som er vant til at det står funksjonærer langs løypa med drikke og mat. De som er vant til at alt er 100% kontrollert.

Expedition Amundsen er langt fra et slikt løp. Expedition Amundsen er et løp hvor du må klare alt på egenhånd, uansett hvor ille været er eller hvor sulten du blir. Et løp hvor taktikk, friluftkompetanse og utholdenhet er viktige faktorer.

Vi i Åsnes vil velge ut to heldige kandidater, som vil få anledning til å delta under årets Expedition Amundsen 25.-28. Februar. Det eneste avgjørende er at de klarer å tilegne seg den kunnskapen de trenger for å gjennomføre, noe vi skal hjelpe til med.

De heldige vil få trening av tidligere deltager, og triatlon utøver Øyvind Lillehagen innen kosthold, gjennomføring og taktikk. De vil få frilufts kompetanse fra Cecilie Skog og Aleksander Gamme. Det vil trenes på Hardangervidda og når løpet nærmer seg må de bevise at de er kompetente før de slippes ut på selve vidda.

DU vil få det meste av utstyr fra Åsnes og samarbeidspartnere.

De som plukkes ut skal følges gjennom en egen blogg i forberedelse og i selve konkurransen, så du må være innstilt på å bidra med innhold og ditt blide åsyn. Åsnes vil sette sammen teamet utfra tidligere kompetanse og erfaring.

Søknadsfrist: 23.Oktober


Samarbeidspartnere:

Helsport – Helsport.no

Alfa – Alfa.no

ACAPULKA – Acapulka.com

Aktuelt