fbpx

Hva er Åsnes Academy?

Vår oppgave i Åsnes Academy er å tilrettelegge, inspirere og hjelpe deg til å oppnå dine naturdrømmer. Vi vil bryte ned barrierer, gi deg tilgang til uante mengder kunnskap, informasjon om vinterfriluftsliv og friluftsliv generelt. Med enkel tilgang til all den kunnskapen vi har opparbeidet over lang tid, så vil vi gjøre det enklere for deg når du skal utenfor komfortsonen i jakten på fantastiske naturopplevelser.

Alt du trenger å vite om å ha hund med på tur

Alt du trenger å vite om skifeller

Skifeller er sannsynligvis det mest undervurderte av alt skiutstyret du har. Tanken på å velge rett skifelle og behandlingen av dem kommer stort sett i andre rekke, etter de sexy og kritiske vurderingene knytt til ski, bindinger og de beste støvlene. Men er det ikke slik at skifellen din er litt mer kritisk enn som så? Faktisk så er skifellene det avgjørende kontaktpunktet mellom deg selv og snøen mesteparten av tiden på en topptur.

Lange turer og ekspedisjoner

Her finner du tips og inspirasjon til lange og kortere turer og ekspedisjoner. De lengre turene krever en del planlegging og det kan du sette i gang med allerede nå!

Ekspertpanelet

Vi har finkjemmet det ganske land og har samlet det ypperste av ekspertkompetanse på vinterfriluftliv, ski og alt mellom himmel og jord. Vår samling av eksperter består av intet mindre enn “norges mest allsidige eventyrer” og “vår tids ledende polfarer“.

 

Børge og Ousland Explorers

Vår tids ledende polfarer og verdensledende guideselskap på krevende ekspedisjoner.

Jon_Hunnalvatn_Compressed-scaled.jpg

Aleksander Gamme

Norges, og kanskje verdens, mest allsidige eventyrer og polfarer.

Christian Iversen Styve

Eventyrer, svært erfaren polarguide og fotograf.