Ambassadør

Aleksander Gamme

Aleksander Gamme er kanskje nasjonens mest allsidige eventyrer i ordets rette forstand. Han er mest kjent for å ha tilbakelagt verdens lengste skitur på 2274 km til Sydpolen, men vi mener det er enda viktigere å huske hans utradisjonelle valg, da han valgte å vente på Cas og Jones slik at de sammen kunne krysse mållinjen. Cas og Jones er to australske gutter som gikk turen på samme tid som Aleksander og var helt overbevist om at de ikke ville bli først, lite visste de om Aleksanders planer.

Aleksander er nysgjerrig av natur, noe som kanskje har ført ham inn i aktiviteter som fallskjerm, basehopp, speedriding og klatring. Han takker sjelden nei til en ny aktivitet eller noe nytt som kan utforskes eller prøves.
Aleksander har vært på en rekke ekspedisjoner. Han har krysset Sahara på tandemsykkel, han har gått Las Vegas på langs, klatret Mount Everest og mye mer.

Vi gleder oss til å følge Aleksander på eventyr også i fremtiden - enten det er med pulkdrag, klatresele, surfbrett, kajakk eller vingedrakt
Aleksander Gamme driver Norges største nettsted for turglade mennesker hvor han dekker det meste av ekspedisjons stoff.

http://www.gamme.no/

Bilder
  • Prosjekt dronning Maud Land – 23.12.2013

    Fra den Russiske basen Novobasen har vi fått en stemningsrapport. Gjengen er klar for siste del av reisen, snart begynner de reisen mot Ulvetanna.

  • PROSJEKT DRONNING MAUD LAND

    Aleksander Gamme har gjennom flere år jobbet tett sammen med Åsnes og denne vinteren har Aleksander samlet et gjeng turkamerater, som alle reiser til Dronning Maad land for å leke i fjellet

Produkter brukt av Aleksander Gamme