fbpx

Karen Marlena Kyllesø

Friluftsjenta Karen M. Kyllesø

Karen har siden hunn var 14-15 år vært en del av Åsnes familien. Hun startet sin Polare karrière ved å bli blant de yngste som krysset Grønland på ski, den gang sammen med Ousland Explorers. I ettertid har hun båret på en drøm om Sydpolen og har frem til i dag brukt all tid på å forberede seg til denne turen. Hun Har deltatt på Åsnes Expedition Amundsen og gått utallige turer i Norge med pulken på slep.

Karen har bakgrunn fra en tur-glad familie med mye fokus på jakt og friluftsliv, men har også en bakgrunn som langrennsløper

I 2023 startet karen og 3 andre jenter Polarjenter, som skal være med på å bidra til økt mestring og inspirasjon for kvinner, du kan følge polarjenter på Instagram – Polarjenter

Nå er tiden inne for at Karen skal få drømmen oppfylt. I November 2024 vil hun starte på sin lengste tur og målet er å bli den yngste som når polpunktet på egenhånd og uten etterforsyninger. Karen er godt forberedt og klar for oppgaven som venter.

Ruten som Karen skal gå er Hercules inlet på 1130km, 2800 meter stigning. Målet er å bruke 50 dager og uten etterforsyninger.

Du kan følge Karen (Friluftsjenta) på Instagram

Vi ønsker Karen masse lykke til.

 

 

Produkter brukt av ambassadøren: