fbpx

Anders Møller Vestergård

Anders Møller Vestergård er en kar med mange talenter. Ikke bare er han aktiv i Volda-miljøet som klatrer og skikjører, men han er også en dyktig fotograf og medieprodusent.
Av alle ting så er Anders dansk. Det er nokså uvanlig med danske fjellfanter, men vi setter umåtelig stor pris på å ha han med på laget.

Intagram: @andersvest

www.andersvest.com

Jeg kommer jo egentlig fra Danmark, et land uden fjeld hvor det mest kendte højdepunkt er Himmelbjerget med sine imponerende 148 meter. Så hvordan ender en dansker i Norge og som en af Åsnes ambassadører?

Da jeg var 6 år gammel, tog min familie mig med på min allerførste skiferie og mit første møde med bjergene. Dette var i Østrig, og siden da har jeg været solgt på fjeld oplevelser og været på ski næsten hvert eneste år. Da jeg blev teenager, blev det til flere rejser årligt, og da skolen var slut rejste jeg ud som guide. Først en sæson i Frankrig og året efter i Canada. Derefter havde jeg faktisk en fireårig periode næsten uden og stå på ski (Spørg mig ikke hvordan dette skete), men de blev brugt på at være dykker instruktør i tropiske destinationer.

Jeg har nu boet 3 år i Norge hvor jeg har uddannet mig indenfor Friluftsliv og medieproduktion. Pladsen jeg holder til på, er Volda i de fantastiske Sunnmøresalperne. Det er også her jeg bruger det meste af min tid. Mulighederne for aktiviteter er uendelige i dette område, alt fra kajak og sejlads til de heftigste topturer på ski er inden for meget kort rækkevidde. Og dette er noget jeg forsøger at udnytte mest muligt og arbejder da også som kajak og skiguide samt rejser på turer så ofte jeg kan. Også kombinationen af aktiviteter er noget jeg går meget op i. Som at tage på en kombineret kajak og skitur, cykel og ski, eller overnatte på de højeste tinder arbejder jeg meget med at få til og er også turer i vil se en del af igennem mit samarbejde med Åsnes.”

Bedste hilsner

Anders

 

Produkter brukt av ambassadøren: