fbpx

Line Victoria Sverdrup

Line Victoria Sverdrup er ei Bærumsjente som har valgt å leve ut sin friluftsdrøm sammen sin hund, Sarek. Som slektning av polfarer Otto Sverdrup har Line Victoria et hjerte fylt av eventyrlyst, kjærlighet for polarhunder og norsk natur.

Otto Neumann Knoph Sverdrup  (født 31. oktober 1854 i Bindal, død 26. november 1930 i Sandvika i Bærum) regnes som «en av de tre store» i norsk polarhistorie, ved siden av Nansen og Amundsen. Et navn som ikke har fått nok oppmerksomhet i skyggen av de to andre.

Som sin tidlige slektning, Otto Sverdrup, ble Line Victoria tidlig krøket da hun som barn ble dratt i pulken bak familiens tre grønlandshunder på hytta i Valdres, og siden den gang har hunder, hundekjøring, jakt og friluftslivet vært en stor del av henne.

For Line Victoria har A4-livet aldri vært spesielt innbydende. Karrierejaget og fokuset man gjerne finner i byen og på Oslos vestkant appelerte ikke. For henne er det å være på tur, kunne leve i nuet og komme bort fra stresset hennes viktigste motivasjon. Hun er opptatt av å være mest mulig på tur, noe som ikke gjør lommeboken spesielt stor, men som gir mange unike naturopplevelser.

 

«Det er mange andre ting jeg heller vil leve på når jeg sitter på gamlehjem, enn at jeg tjente så og så mye i 2019.»

 

Line Victoria har mange lidenskaper. Alt fra jakt og fiske til hundekjøring og fotturer. I tillegg jobber hun som freelance journalist for bladet Villmarksliv. Hun har nå begynt å studere journalistikk for å kunne bli enda flinkere til å formidle friluftsglede og naturvern gjennom tekst, bilder og videoer. Hun deler også aktivt bilder og videoer fra sine turer på blogg og sosiale medier for mange mennesker, der folk i alle aldre blir inspirert til å komme seg ut og nyte det naturen har å by på, både for liten og stor.

Line Victoria er ubeskrivelig opptatt av naturvern. Hennes mål med å dele turlivet sitt på sosiale medier, er å få flest mulig mennesker ut på tur og leve på litt mindre saker og ting, men oppleve mye mer. Hun mener at den beste måten å få folk til å forstå hvor viktig naturen og dyrelivet er for jorden, er å vise det frem.

Vi er stolt av å ha Line Victoria med i vår lille familie i Åsnes, og vi gleder oss til å følge hun videre og ser fram til at en ny generasjon eventyrer kan binge med seg den eventyrlysten og friluftsgleden som Otto Sverdrup en gang stod for.

 

Følg Line Victoria på Instagram

Følg Line Victoria på Facebook

Les mer om Line Victoria og bli inspirert på hennes blogg linesverdrup.blogg.no

 

 

Produkter brukt av ambassadøren: