fbpx

Ole Andre Rykke Almenningen

Ole Andre Rykke Almenningen kommer opprinnelig fra Granvin, men sier han har mest tilhøyrighet til Voss på grunn av nærheten til skianlegg, skiterreng og venner fra skolen. Siden han var liten liten kar har han alltid stått på ski og vært veldig aktiv.
Kulekjøring har vært hans disiplin i flere år. I mange år har han satset på å bli best mulig i kulekjøring og har reist verden rundt, deltatt på EuropaCup, i Junior VM og fått gode resultater. Men grunnet det lille miljøet, begrensede utviklingsmuligheter og dabbende økonomi i kulekjøring, har Ole Andre funnet ut at opplegget var blitt for dårlig til at han kunne nå sine mål. Nå gjør han et dypdykk i seg selv, og åpner opp for nye intrykk og egen utvikling i Frikjøring.

Ole Andre jobber hardt for å forberede kropp og sinn til å kjøre frikjøingskonkurranser. Han har lagt ned en solid mengde timer i barmarktrening og når vinteren kommer skal han ha det mye moro på ski. Det skranter ikke på denne guttens ambisjoner, og han planlegger mange spennende prosjekter – det blir mange toppturer, Norgescup i Frikjøring, filming og andre halvgale prosjekter.

Vi spurte Ole Andre hvordan han ser på de kommende sesongene:

Hvordan ser du på det å skulle konkurrere i Frikjøring nå?
Sidan det er fyrste gong eg skal konkurrera for alvor i frikøyring so tørr eg ikkje å sette meg nokon bestemte mål for kva plassering eg vil ende på. Eg håper å dra nytte av teknikk og erfaringar eg har frå kulekøyring, og har difor trua på at eg kan hevde meg nokså godt på resultatlista.

Hvordan tenker du skiller deg ut og gjør at du kan hevde deg?
Teknikken og galskapen veit eg att eg har inne, då gjenstår det berre å treffe dei riktige linjene.  Med eit godt samarbeid med Åsnes, veit eg også at ustyret er upåklagelig.

Vi ønsker Ole Andre Rykke Almenningen all lykke og hell med satsingen på Frikjøring og gleder oss til å følge med! De gleder oss å støtte lokale skikjørere som ønsker å sette sine spor.

Instagram: @olerykke

Produkter brukt av ambassadøren: