Sigrid og Sander

Sander Buene har vokst opp midt i vakre Sogn. Mellom flotte fjell og fjorder har Sander utviklet et sterkt bånd til naturen og han elsker det å være ute til alle årstider.

Sander er en erfaren fjellmann som sammen med Sigrid driver Sogndal Lodge & Guiding AS. Et selskap som nå er en av de største aktøren innen guidede turer i og rundt Jostedalsbreen/Jotunheimen.

Sander er ikke bare en erfaren fjellmann, men også en dyktig klatrer og reddningsmann. I dag er Sander i full gang med utdanning som tidevegleder gjennom Nortind. For Sander er det alltid vikitg at gjestene føler seg trygge og med den erfaringen Sander har kan alle føle seg trygge på tur.

Om du syns han virker kjent så er det kanskje fordi han deltok i NRK serien Fjellfolk.

Sigrid Henjum er en dame med mange jern i ilden, stå på vilje, bein i nesa og kanskje har hun litt lopper i blodet. Sigrid er en racer på å lage fantastisk turmat og har også lansert en egen kokebok for turglade fjellfolk.

På turene til Sogndal Lodge & Guiding sørger Sigrid for fantastisk mat og er du uheldig å kutte deg i fingeren, så syr Sigrid deg sammen igjen. Sigrid er ikke bare en av Norges mest erfarne fjelljenter, men hun arbeider også i ambulansetjenesten i Sogn.

Sigrid er i dag en ettertraktet guide grunnet sin brede erfaring og er en meget erfaren padler. Hun har padlet rundt Nord Østlandet på Svalbard, rundt Syd-Georgia, gått over Grønlandsisen og en rekke andre turer. Sigrid vil du gjerne reise på tur med, for hun er så sta og magisk at hun gjør motvind til medvind.

Sigrid var også en del av TV-Serien Fjellfolk fra NRK, så kanskje har du også sett hun tidligere.

Du kan sjekke ut TV serien fjellfolk om du vil bli bedre kjent med Sander og Sigrid

http://www.sogndallodge.no/no/