Wegge søsknene

Markus, Katrine, Inge og Håkon Wegge.

Søsknene er vokst opp, dels på Hurumlandet, dels på Åsnes «sondre» ski. En sterk frilufts lyst og allsidig lek med aktiviteter som bla. Ski, Paragliding, Klatring og Snowboard førte til at brødrene i 2014 ble kjent gjennom Kinofilmen «Bjørnøya». Året etter, med base i vakre Lofoten spilte søsknene inn tv-serien «Lofotsprell» som ble vist på NRK.

Markus har en bachelor i friluftsliv og trives like godt på ski i fjellet som i bølgene på brett. Han er bosatt i Lofoten og jobber for tiden som lærer for mindreårige flyktninger.

Katrine er en allsidig friluftsliver som kjører mye på telemark. Hun utdanner seg for tiden til å bli lærer ved Steinerhøyskolen i Oslo.

Inge er mannen med mange jern i ilden. Bosatt i Lofoten. I tillegg til aktivitetene har han hatt hovedkamera på «Bjørnøya»filmen og «Lofotsprell». Han står også bak dokumentarfilmen «Nord for Sola», og jobber ellers som TV-fotograf.

Håkon legger det meste av tiden sin i Klatring. Med bakgrunn som downhill skateboarder i verdenscuppen er han glad i fart, men tar gjerne skia fatt og labber over vidda om tankene trenger å samles. Han er fortiden bostedsløs, men livnærer seg godt som foredragsholder hvor han tar opp temaer som eventyrlyst, mestring og betydningen av verdier.

Episode 1 – Lofotsprell

Episode 2 – Lofotsprell

Episode 3 – Lofotsprell

Episode 4 – Lofotsprell